Κόλαφος κατά Πολάκη η Ένωση δικαστών-εισαγγελέων: Βαρύτατο πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα

από fimotro

Οι αντιδράσεις για την απαράδεκτη ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας στοχοποίησε δικαστές και δημοσιογράφους διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων η οποία με ανακοίνωση που εξέδωσε θεωρεί ότι «Οι δημόσιες απειλές του Παύλου Πολάκη συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στο δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας».

Συγκεκριμένα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αναφέρει ότι «οι δημόσιες απειλές του πρώην υπουργού και νυν βουλευτή Παύλου Πολάκη περί ομαδικών “εκκαθαρίσεων” Θεσμών του Κράτους Δικαίου και της Ελευθεροτυπίας συνιστούν βαρύτατο πλήγμα στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και έλλειψη ενσυναίσθησης της λειτουργίας των Θεσμών της Δημοκρατίας»

Ακόμη, η ΕΔΕ αναφέρει ότι «το ζήτημα της κριτικής των δικαστικών αποφάσεων αποκτά δευτερεύουσα σημασία μπροστά στις σοκαριστικές εικόνες επικηρυγμένων προσώπων και ζητάει «την άμεση αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα