Κλέφτες άφησαν χωρίς νερό 5.000 κατοίκους του Φιλύρου

από fimotro

Έκλεψαν τους μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ

Χωρίς νερό έμειναν οι 5.000 κάτοικοι του Φιλύρου Θεσσαλονίκης καθώς άγνωστοι έκλεψαν τους μετασχηματιστές του ΔΕΔΔΗΕ που ηλεκτροδοτούν τις υδρευτικές γεωτρήσεις της Δημοτικής Εταιρίας Υδρευσης & Αποχέτευσης Πυλαίας-Χορτιάτη!
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Επιχείρησης, Σαράντο Δαφέρμο: «Η λεία για τους δράστες είναι τα φύλλα και τα καλώδια του χαλκού, που αποτελεί αγώγιμο υλικό και εμπεριέχεται στους μετασχηματιστές. Ενα επιεικώς απαράδεκτο φαινόμενο που στην περιοχή μας συμβαίνει συχνά. Δυστυχώς αυτή τη φορά το χτύπημα ήταν διπλό διότι καταστράφηκε ο εξοπλισμός που τροφοδοτούσε με ηλεκτρισμό και τα δύο αντλιοστάσιά μας, το βασικό και το εφεδρικό. Αποτέλεσμα είναι όλο το Φίλυρο να μείνει χωρίς νερό».

«Περισσότεροι από 5.000 συμπολίτες μας στο Φίλυρο υπέφεραν αναίτια και στερήθηκαν για άλλη μία φορά το νερό, το πιο πολύτιμο αγαθό, εξαιτίας των ασυνείδητων κακοποιών. Ανάμεσά τους βρέφη, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι και πάσχοντες που υποφέρουν διπλά! Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας-καταναλωτών για την ταλαιπωρία», σημείωσε ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, επισημαίνοντας την ανάγκη επιπλέον αστυνόμευσης στην περιοχή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το κέντρο βλαβών του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ συνεργείο της ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο προκειμένου να συνδράμει στην αποκατάσταση της υδροδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα