Κίνηση στους δρόμους: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

από Philippos

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό.

Πιο συγκεκριμένα, στο «κόκκινο» είναι η κυκλοφορία στην Αθηνών-Λαμίας στον κόμβο Καλυφτάκη τόσο στην έξοδο όσο και στην είσοδο.

Επίσης, κίνηση υπάρχει στη Μεσογείων, την Κατεχάκη τόσο στο ρεύμα προς Αθήνα όσο και στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, στη Λεωφόρο Κηφισίας (και στην άνοδο και στην κάθοδο).

Επιπλέον, αργή είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα, στην άνοδο και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Σταδίου, στη Βασιλίσσης Αμαλίας και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Κίνηση στους δρόμους: Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Επίσης, υπάρχουν καθυστερήσεις δέκα- περίπου- λεπτών στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα λόγω έργων στη Λεωφόρο Κηφισού ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, 10′-15′, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης ως τον κόμβο Κηφισίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα