Ιράν: Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ παιδί επειδή κοιτούσε από το παράθυρό του

από fimotro

Το αδιανόητο περιστατικό με το αγόρι στο Ιράν, δημοσιοποίησε ο Jyot Jeet από την Ινδία

Ένα μικρό αγόρι απλώς κοιτούσε από το παράθυρο του στο Ιράν, όταν αστυνομικός που βρισκόταν στον δρόμο, πυροβόλησε προς το μέρος του. Η αστυνομική βία φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο στην χώρα, με αθώους πολίτες να δέχονται εν ψυχρώ πυροβολισμούς.

Το αδιανόητο περιστατικό με το αγόρι στο Ιράν, δημοσιοποίησε ο Jyot Jeet από την Ινδία και αναμεταδίδεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανά τον κόσμο, χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Σε αυτό, διακρίνεται ένα μικρό παιδί στο παράθυρο του σπιτιού του και να κοιτάζει έξω από αυτό, όπου περπατάνε δεκάδες ένοπλοι αστυνομικοί.

Ένας από αυτούς αρχίζει και πλησιάζει το σπίτι, πηγαίνοντας κοντά στο παράθυρο και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή, ο πατέρας του αγοριού, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο, το τραβάει μέσα, καθώς ο αστυνομικός, χωρίς κανέναν δισταγμό, πυροβολεί, με την σφαίρα ευτυχώς να βρίσκει τα τζάμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα