Ίος: Με παρέμβαση Δημητριάδη στήθηκε σε χρόνο ρεκόρ η βιβλιοθήκη

από fimotro

Με άμεση παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη στήθηκε σε χρόνο-ρεκόρ βιβλιοθήκη για τα νέα παιδιά στο νησί της Ίου.

Ήταν ένα αίτημα το οποίο είχε μεταφέρει η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, μετά από συνάντησή της με τον δήμαρχο του νησιού.

Ο γ.γ. του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης φρόντισε προκειμένου άμεσα να φτάσουν στο νησί 200 βιβλία για μια νέα βιβλιοθήκη για τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Τα βιβλία αυτά επιλέχθηκαν από δάσκαλο και φιλόλογο και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται κλασικοί αλλά και πιο σύγχρονοι τίτλοι, γνωστά μυθιστορήματα και βιβλία ιστορίας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το γραφείο του Πρωθυπουργού και προσωπικά τον κ. Δημητριάδη για την αγάπη και τη φροντίδα για τα παιδιά και τους νέους του νησιού μας, αλλά και για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στην ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για προσφορά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στην κυρία Ζαχαράκη που φρόντισε το αίτημά μας να ακουστεί και να γίνει πραγματικότητα. Μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε βέβαια και στον δωρητή, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Το νησί μας, έχει την ευλογία να έχει στις εκπαιδευτικές του δομές ένα μεγάλο αριθμό παιδιών και ο θησαυρός της ύλης των βιβλίων έρχεται να συνεισφέρει στις ανάγκες των παιδιών αυτών για μάθηση. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου, όχι απλώς να μάθουν να διαβάζουν αλλά και να μάθουν να σκέφτονται. Και με κινήσεις σαν αυτήν, είμαι βέβαιος ότι ερχόμαστε πιο κοντά στο να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας. Και πάλι ευχαριστώ για την αγάπη στο νησί μας!», αναφέρει ο δήμαρχος της Ίου κος Γκίκας Γκίκας σε ανάρτησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα