Ιδιοκτήτες κατασκευαστικών εταιρειών προτείνουν οι Ολλανδοί για την Ελλάκτωρ!

Περίεργες προτάσεις εξακολουθεί να καταθέτει το Ολλανδικό fund

Στο 25,5% των μετόχων αυξάνουν την συμμετοχή τους στην “Ελλάκτωρ” οι δύο Έλληνες εφοπλιστές κ.κ. Καϋμενακης και Μπάκος, δηλώνοντας την αποφασιστικότητα τους να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στην εταιρεία! Το ελληνικό δίδυμο , έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θέλει να οδηγήσει την “Ελλάκτωρ” σε μια νέα εποχή και θα κινηθεί μακρυά από λογικές «καρτέλ», «μονοπωλίων» κλπ .

Άλλωστε και η εν εξελίξει έρευνα της επιτροπής ανταγωνισμού δεν τους αφορά, με δεδομένο ότι δεν είχαν ούτε έχουν συμμετοχές σε άλλες εταιρείες του ίδιου κλάδου, κάτι που προφανως συμβαίνει με το Ολλανδικό fund, το οποίο ελέγχει ήδη την ΓΕΚ και διεκδικεί και την “Ελλάκτωρ” .

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό όχι μόνο στην επιτροπή ανταγωνισμού , αλλά και στην κυβέρνηση, σχετικα με την … δραστηριότητα και τις επιλογες των Ολλανδών.

Συγκεκριμένα, μετά τους Μυλωνογιάννη και Ξενόφο που προτείνονται από τους Ολλανδούς για καίριες θέσεις στην “Ελλάκτωρ”, ενώ μέχρι πριν από 15 ημέρες έδιναν σκληρές μαχες υπέρ των συμφερόντων της ΓΕΚ, ερωτήματα προκαλούνται για δυο ακόμη «εκλεκτούς» των ξένων : Πρόκειται για τους Τουμπούρο και Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι επίσης προτείνονται από την Regenborgh για θέσεις – κλειδιά στην “Ελλάκτωρ”, ενώ και οι δύο είναι ιδιοκτήτες κατασκευαστικών εταιρειών!

Κατά συνέπεια το πρώτο εύλογο ερώτημα που θα τεθεί ειναι το ποια συμφέροντα θα υπηρετήσουν εάν οι Ολλανδοί κερδίσουν την μάχη; Τα προσωπικά τους η εκείνα των μετόχων της “Ελλάκτωρ”;  Για τα επόμενα ερωτήματα μείνετε συντονισμένοι στο fimotro. Έχουμε καλό ρεπορτάζ…

Fimotro

Related posts

Ομόλογα: Στάση αναμονής ενόψει της ΕΚΤ

Eurobank: Το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών ανάχωμα στον πληθωρισμό

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ξανά σε θετικό έδαφος – Νέα ισχυρά κέρδη έως 3,6% στις τράπεζες

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα