Η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη διαψεύδει ότι παίρνουν διαζύγιο

από fimotro

Κατηγορηματικά διέψευσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του Πέτρου Φιλιππίδη πως η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, έχει κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον ηθοποιό που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού, τοποθετήθηκε δημόσια μέσω των συνηγόρων της οικογένειας, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Κικής Πακιρτζίδου. «Είναι απολύτως ανακριβής η πληροφορία, ότι δήθεν η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππιδη, Ελπίδα Νίνου, “προχωράει στο διαζύγιο”, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον άντρα της, πιστεύοντας στην αθωότητα του», ανέφεραν οι δικηγόροι.

Η Ελπίδα Νίνου, που επισκέπτεται τακτικά τον σύζυγό της στις φυλακές Τρίπολης, αντέδρασε έτσι σε δημοσίευμα πως ο ηθοποιός εκτός από την δικαστική διαμάχη που έχει μπροστά του, φέρεται να προχωρά και σε διαζύγιο με την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα