«Η Ρωσία μπορεί να καταστρέψει με πυρηνικά τις χώρες του ΝΑΤΟ σε μισή ώρα» λέει ο επικεφαλής της Roscosmos

από Philippos

Απειλές από τον επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας της Ρωσίας – Κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι πολεμά τη Μόσχα, ενώ ανέφερε ότι η εισβολή στην Ουκρανία είναι «πόλεμος για την αλήθεια»
«Η Ρωσία θα μπορούσε να καταστρέψει τις χώρες του ΝΑΤΟ σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο μέσα σε μισή ώρα», δήλωσε χθες ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας «Roscosmos», Ντμίτρι Ρογκόζιν, ξεκαθαρίζοντας τις διαθέσεις της Μόσχας απέναντι στη Βορειοατλαντική Συμμαχία. Έσπευσε όμως να προτρέψει τη Ρωσία να μην επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα. Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, καθώς οι συνέπειες μιας ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση του πλανήτη μας», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram, όπως μετέδωσε το ρωσικό δίκτυο «RIA Novosti».

«Το ΝΑΤΟ μας πολεμά», υποστήριξε ο 58χρονος Ντμίτρι Ρογκόζιν και πρόσθεσε: «Δεν έχει κηρύξει τον πόλεμο εναντίον μας, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα είναι προφανές σε όλους. Τα ουκρανικά τάγματα και οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας είναι αναλώσιμες, τροφή για τα κανόνια του ΝΑΤΟ. Είναι απλώς χειριστές που έχουν εκπαιδευτεί από στρατιώτες του ΝΑΤΟ που πατούν τους μοχλούς και τα κουμπιά των όπλων της Συμμαχίας».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας αποκάλεσε την εισβολή του Πούτιν «πόλεμο για την αλήθεια και το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει ως ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα