Η Ρίτα Πικρού–Μωραΐτάκη υποψήφια στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής

από fimotro

Την υποψηφιότητα της, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.
Η Ελευθερία (Ρίτα) Πικρού – Μωραΐτάκη αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Πατούλη:
«Η εξαιρετικά πετυχημένη θητεία του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γεωργίου Πατούλη, σηματοδότησε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Σηματοδότησε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για την Αττική στο σύνολό της. Έδωσε το στίγμα της στρατηγικής για την περιφέρεια μας, μια στρατηγική που οδηγεί στην ανάπτυξη και την πρόοδο.
Στη νέα εποχή, όλοι εμείς μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε προς το μέλλον με ελπίδα, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Από νωρίς έχω επιλέξει να σέβομαι, να υπηρετώ το συνάνθρωπο μου. Έχω πιστέψει και πορεύομαι με τη δημοκρατία στην Πράξη. Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Σας κοιτώ με ειλικρίνεια, σεβασμό, αγάπη και ευθύτητα για τον κόσμο που ονειρεύομαι.
Η δική μου δέσμευση είναι ότι θα αγωνιστώ με όραμα και συναίσθημα ώστε η Αττική να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Να κατακτήσει τη θέση, την οποία η ιστορία και ο πολιτισμός την έχει ήδη προικίσει και τοποθετήσει. Μαζί να κατορθώσουμε το «εις μικρόν γενναίοι», που λέει ο Καβάφης για το χρέος μας προς την Πατρίδα και τον τόπο μας. Για να συνεχίσουμε να ατενίσουμε το αύριο μας, με αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε. Μαζί…μπορούμε.

Με Τιμή,

Ελευθερία (Ρίτα) Πικρού – Μωραΐτάκη
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αττική Κεντρικός Τομέας
«Νέα Αρχή για την Αττική»

Η Ελευθερία (Ρίτα) Πικρού – Μωραΐτάκη με λίγα λόγια:
Κατέχει πτυχίο στα Οικονομικά και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακές σπουδές στις Διεθνείς Σχέσεις από το ΒOSTON University της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ ενώ για πολλά χρόνια έχει υπηρετήσει και εργαστεί στον Τραπεζικό Τομέα. Ομως αυτό για το οποίο ξεχωρίζει ειναι η αμέριστη αγάπη για τον Άνθρωπο, η ακούραστη προσφορά και ενασχόλησή της με τον εθελοντισμό και την κοινωνία των πολιτών και η ενεργή δράση της για τον Συνάνθρωπο. Υπηρετεί σθεναρά τις αρχές της οικογένειας, του πολιτισμού και της παιδείας. Μέσα από το έργο, τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της, συνιστά ένθερμη υποστηρίκτρια της ένωσης του κόσμου και της συνέργειας,. Έχει επιλέξει ως στάση ζωής της, να σέβεται και να υπηρετεί τον συνάνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα