Η μοναδική φωτό του Θύμιου Μπουγά πριν το τρομακτικό τροχαίο

από fimotro

Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά συγκλόνισε την ελληνική κοινή γνώμη, ειδικά μετά την εξαφάνισή του ύστερα από συνεχές bullying που δεχόταν λόγω της παραμόρφωσης του προσώπου του, από μέλη της τοπικής κοινωνίας του Πύργου. Η εξαφάνισή του έφτασε ως το «Φως στο τούνελ» και η επανεμφάνισή του έφερε χαρά στον κόσμο που ενεργοποιήθηκε και συγκινήθηκε από το δράμα του.

Ο 39χρονος Θύμιος μίλησε από το Δημαρχείου του Πύργου και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την στήριξη που δέχεται πλέον από τους συνανθρώπους του, ύστερα από 1,5 μήνα που ήταν εξαφανισμένος για να κρυφτεί σε ένα σπίτι του Πύργου από τις 11/5.

Ο Θύμιος Μπουγάς είχε ένα ατύχημα το οποίο οδήγησε στην παραμόρφωση μέρους του προσώπου του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία δύσκολη πορεία στη ζωή του, με κακουχίες και διαρκείς παρενοχλήσεις από αγνώστους στον δρόμο. Μιλώντας στην εφημερίδα «Νεά» αναφέρει:

«Mετά το νοσοκομείο, είχα έναν φίλο αλλά έφυγε. Έκτοτε, δεν είχα άλλη παρέα. Τα παιδιά που με πείραζαν δεν τα γνώριζα. Όταν με έβλεπαν στον δρόμο – που έβγαινα ψάξω σε κάδους για καλώδια με χαλκό, για να τα πουλήσω και να πάρω φαγητό- με κυνηγούσαν και μου πέταγαν κροτίδες».

Η μόνη φωτογραφία που κυκλοφορεί πριν από το ατύχημα δείχνει έναν εντελώς διαφορετικό Θύμιο Μπουγά. Ένα όμορφο νέο, με κοντό τότε μαλλί, που χαιρόταν μέσα σε μία παρέα αγοριών τη ζωή του χωρίς να περιμένει αυτό που θα ακολουθούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα