Η κυβέρνηση στέλνει στον εισαγγελέα τον Φουρθιώτη

από fimotro

Σφίγγει ο κλοιός για τον παρουσιαστή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές, επίκειται άμεση προσφυγή στον εισαγγελέα, «ζητώντας πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης».

Όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, «ήδη έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης», ενώ κατέληγαν με νόημα: «Τον λόγω έχει πλέον η δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Documento, είχε ισχυριστεί χωρίς να τον αναφέρει, πως ο παρουσιαστής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το πρόγραμμα «Συν-Εργασία».

Ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρει πως ο παρουσιαστής, τον οποίο δεν κατονομάζει, μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» εμφανίζοντας ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικού ύψους 80.000 ευρώ τόσο για τον ίδιο όσο και για πρώην και νυν συνεργάτες του.

«Είμαι έξω φρενών με αυτό τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλωτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουν. Μιλάμε για παρακμή», αναφέρει.

Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Μ. Φουρθιώτης για τη φρουρά του

Επίσης κατατέθηκαν καταγγελίες σχετικά με την αστυνομική φρουρά που είχε ο κ. Φουρθιώτης. Με παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη αποσύρθηκαν αστυνομικοί. Ο παρουσιαστής προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να ακυρωθεί η απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα