Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Οριστικά τέλος στα σενάρια για κάλπες μέσα στο καλοκαίρι

Η ατελείωτη φημολογία περί εκλογών μέσα στο καλοκαίρι προκειμένου να ξεμπερδεύει άπαξ δια παντός η κυβέρνηση από τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από τον Αλέξη Τσίπρα, δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Η συνεχιζόμενη εκλογολογία δεν έκανε καλό ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην οικονομία, ούτε και στο πολιτικό σύστημα ειδικότερα.

Το είχε αντιληφθεί εδώ και καιρό αυτό ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης. Ήταν ο πρώτος από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού που είχε εξ’ αρχής ξεκαθαρίσει ότι η εκλογολογία θα κάνει πολλαπλή ζημιά στην οικονομία. Και τελικά δικαιώθηκε. Τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών και μάλιστα σήμερα το απέκλεισε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Είναι προφανές ότι σε αντίθεση με κάποιους φανατικούς μέσα στην κυβέρνηση που βιάζονται να τελειώσουν πολιτικά τον Τσίπρα, ο Γρ. Δημητριάδης αποφασίζει και εισηγείται με μετριοπάθεια, δεν παρασύρει τον πρωθυπουργό σε λανθασμένες κινήσεις και το κυριότερο δεν διακατέχεται από πολιτική εμπάθεια και ρεβανσισμό για να εκδικηθεί τους πολιτικούς τυου αντιπάλους.

Δεν είναι τυχαίο ότι από νεαρός αντιλαμβανόταν τι σημαίνει πολιτική αφού ο παππούς του ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τον είχε πιστέψει βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο σκεπτόταν και έπαιρνε αποφάσεις.

Η άτυπη θητεία του κοντά στον Κων/νο Μητσοτάκη έγιναν τελικά η μαγιά για να ξεκινήσει με την οργάνωση και την προετοιμασία της επόμενης μέρας στην εξουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή η μεγάλη πολιτική εμπειρία τον οδηγεί σε αποτελεσματικές εισηγήσεις τις οποίες πιστώνεται τελικά ο Κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του. Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα στην ώρα του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα