Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Αγιο είχε, σύμφωνα με τον Δημήτρη Λυμπεριάδη, ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς, όπως τόνισε ο γιατρός που τον χειρούργησε, «ανάλογα περιστατικά συνήθως πεθαίνουν».

«Είναι σταθερή αυτήn τη στιγμή η κατάστασή του. Νοσηλεύεται στην εντατική, σε καλή αιμοδυναμική κατάσταση, και προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε» δήλωσε ο γιατρός μιλώντας στον Alpha.

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ξύπνιο. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο» τόνισε με την ιδιαίτερα γλαφυρή του περιγραφή ο γιατρός, που έμοιαζε κι αυτός ανακουφισμένος από την έκβαση του περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα