Γιατί το ΚΚΕ υποστήριξε τον Πολάκη για τις στοχοποιήσεις δημοσιογράφων και δικαστών

από fimotro

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας έκανε την έκπληξη με τη δημόσια τοποθέτησή του για τις στοχοποιήσεις δημοσιογράφων και δικαστικών λειτουργών από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να εννοηθεί ότι ο Παύλος Πολάκης αποτελεί το άλλοθι του δικομματισμού. Όπως αναφέρει «Είναι πολύ βολική μία αντιπαράθεση που εντοπίζει το ”βαθύ κράτος” σε κάποιους δημοσιογράφους και δικαστικούς κι όχι σε όσους έχουν τα ”κλειδιά” της οικονομίας».

Δε διστάζει ακόμη να επιρρίψει ευθύνες στην Εισαγγελία η οποία διέταξε διενέργεια έρευνας για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

Χαρακτηριστικά υποστηρίζει ότι «η εισαγγελική εντολή για προκαταρκτική εξέταση με αφορμή μια ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου, ανεξάρτητα από τη συμφωνία ή διαφωνία με αυτήν, είναι ενέργεια απαράδεκτη που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους». Λέτε να δούμε να συνεργάζεται το ΚΚΕ με τον Πολάκη στο άμεσο μέλλον; Πολύ πιθανό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα