Η βίλα εμφανίζεται σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες αναζήτησης τουριστικών καταλυμάτων

Συνεχίζεται ο σάλος που έχει προκληθεί με τις διαρκείς αποκαλύψεις για τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση στην Πάρο, η οποία εντοπίζεται σε διαφορετικές πλατφόρμες ενοικίασης τουριστικών καταλυμάτων και κάθε φορά με… άλλο όνομα.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, αναφορικά με το πολυτελές οίκημα στην Πάρο το οποίο φέρεται να ενοικιάζει για τουριστικούς λόγους, έναντι αδρής αμοιβής. Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας Political, η πολυτελής βίλα ανεγέρθηκε με δάνειο για τρίτεκνους και ενοικιάζεται για 14.500 ευρώ την εβδομάδα στους ενδιαφερόμενους. Ο κ. Ραγκούσης αρνήθηκε ότι η βίλια ενοικιάζεται, πλην όμως τα δεδομένα φαίνεται να τον διαψεύδουν.
Η βίλα του Ραγκούση εμφανίζεται σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες αναζήτησης τουριστικών καταλυμάτων, και μάλιστα κάθε φορά με διαφορετικό όνομα. Συγκεκριμένα, έχει εντοπιστεί με 13 διαφορετικά ονόματα τα οποία είναι: Full-moon-villa (που συναντάται σε πέντε διαφορετικές πλατφόρμες για τουριστικά καταλύματα), Villa Moon, Mirabella Villa, Villa Maravilla, La Luna, Villa Agnes, VILLA 9504, Villa Eluna, Villa Krav, Vista Verano, Villa Kostos, Lennox και Villa Magnolia. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το κατάλυμα ήταν προς ενοικίαση, ενώ μία απλή αναζήτηση – όπου ο ιδιοκτήτης του καταλύματος δεν έχει απενεργοποιήση την επιλογή για αναζήτηση διαθέσιμης ημερομηνίας – φαίνεται και το υψηλό κόστος της διαμονής κάποιου εκεί.
Την ίδια ώρα, η Νέα Δημοκρατία με μια ακόμα σκληρή ανακοίνωση ζητά απαντήσεις από τον κ. Ραγκούση, για το πώς το οίκημα των 200τ.μ., όπως προέβλεπε η δανειακή του σύμβαση, έχει επεκταθεί στα 450τ.μ., αναφέροντας μεταξύ άλλων «Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να αξιοποιεί ο κ. Ραγκούσης πόρους που προορίζονται για αδύναμους συμπολίτες μας προκειμένου να χτίσει βίλα με πισίνα, την οποία εκμεταλλεύεται οικονομικά ως υπερπολυτελές τουριστικό κατάλυμα;».
Παράλληλα, ζητά από τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, να προσκομίσει παραστατικά από τις πλατφόρμες όπου διέθετε προς ενοικίαση τη βίλα στην Πάρο. Και η αλήθεια είναι πως αυτές, όπως φαίνεται και παραπάνω, είναι αρκετές και ευρέως διαδεδομένες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα