Γ. Γεραπετρίτης: Δεν είναι επαρκή τα μέχρι στιγμής επιστημονικά δεδομένα για το άνοιγμα των Δημοτικών

από fimotro

Η κυβέρνηση δεν έχει ακόμη επαρκή επιστημονικά δεδομένα για το άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων, οπότε θα περιμένει πρώτα να περάσουν 14 ημέρες από το άνοιγμα της αγοράς και την επιστροφή της Γ΄ Λυκείου στα σχολεία στις 11 Μαΐου, δήλωσε σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν υφίσταται κανένας λόγος για  πρόωρες εκλογές. “Θα έδινε λάθος μήνυμα στην κοινωνία”, είπε. Το ζήτημα είναι και ηθικό, όπως προσέθεσε ο κ. Γεραπετρίτης, γιατί δεν μπορείς να κεφαλαιοποιείς επάνω σε μια υγειονομική κρίση.

Αναφορικά με τον ανασχηματισμό δήλωσε ότι δεν πρέπει να γίνει εν θερμώ. “Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τα άμεσα δεινά της κρίσης και σε ουδέτερο χρόνο να το συζητήσουμε”.

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι οι βασικές κατευθύνσεις  και προτεραιότητες  της κυβερνητικής πολίτικης δεν έχουν αλλάξει παρά το απρόβλεπτο της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα