Φονική πυρκαγιά στο Μάτι: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δίκη παρωδία που ζούμε”

από Philippos

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα η δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Συγγενείς θυμάτων και εγκαυματίες βρέθηκαν και πάλι σήμερα σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα όπου οι πρώτοι 50 δήλωσαν παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη δίκη παρωδία που ζούμε» δήλωσε μια από τους εγκαυματίες αγανακτισμένη από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν.

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη. Ωστόσο, αυτή τη φορά το δικαστήριο θα συνεδριάσει στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Εφετείου. Και αυτό γιατί μετά τις εικόνες ντροπής στην Ευελπίδων και τις διαμαρτυρίες τόσο των συγγενών όσο και των δικηγόρων άλλαξε το αρχικό πλάνο και ορίστηκε νέα αίθουσα .

Νωρίτερα, αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου 2023 η δίκη του πρώην αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Βασίλη Ματθαιόπουλου σχετικά με τις καταγγελίες του πραγματογνώμονα Δημήτρη Λιότσου περί παρέμβάσεων τιυ με σκοπό τη κάλυψη των Αθηνών για τη φονική πυρκαγιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα