Επιστρεπτέες Προκαταβολές: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις ενστάσεις

από fimotro

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, τέθηκε σε λειτουργία από χτες, 12 Ιουλίου, η υποβολή ενστάσεων για όσους αποκλείστηκαν από την Επιστρεπτέα Προκαταβολή (έναν ή περισσότερους κύκλους) στην πλατφόρμα του myBusinessSupport.

Οι επιχειρήσεις θα λάβουν ενημερωτικό e-mail από την ανεξάρτητη Αρχή και μπορούν να υποβάλουν αίτημα επανεξέτασης μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες από την επόμενη ημέρα παραλαβής του μηνύματος.

Στο αίτημα επανεξέτασης που θα υποβάλλουν οι επιχειρήσεις θα πρέπει να ενημερώσουν το σύστημα για ποιον κύκλο επιστρεπτέας υπέβαλαν αίτηση και απορρίφθηκε, αλλά και τις αιτίες που αποκλείστηκαν από την κρατική χρηματοδότηση. Επίσης, θα πρέπει να στείλουν συνημμένα όλα τα δικαιολογητικά που δικαιολογούν την ένστασή τους, ενώ οι υπηρεσίες της ΑΑΔΕ θα επανεξετάσουν τα αιτήματα στη βάση των νέων δεδομένων.

Μετά το πέρας της υποβολής των δηλώσεων από τα νομικά πρόσωπα η ΑΑΔΕ θα αναρτήσει στο Taxisnet τα ποσά που έχουν δοθεί στους δικαιούχους από τους 7 κύκλους Επιστρεπτέας Προκαταβολής και αυτά που πρέπει να επιστραφούν στο κράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα