Εκλογές 2023: Η Αχτσιόγλου ζητούσε να περιμένουμε επίσημα αποτελέσματα στις 20 μονάδες διαφορά!

από fimotro

Θέλει να γίνει και αρχηγός η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν μπορούσαν να χωνέψουν με τίποτα τα αποτελέσματα των εκλογών και τη σαρωτική νίκη της ΝΔ με διαφορά 20 μονάδων στην Κουμουνδούρου. Στα τηλεοπτικά πάνελ το ένα μετά το άλλο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα βαζοντάς τα με όλους αλλά όχι με τους ίδιους.

Σειρά είχε η Εφη Αχτσίογλου που εμφανίστηκε επιφυλακτική ως προς την ερνηνεία των αποτελεσμάτων ακόμα και όταν τα exit polls εφτάναν ενσωματώσεις που έδειχναν τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ .

Η πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε ότι ακόμα δεν έχουμε πραγματικά αποτελέσματα και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ως προς την ερμηνεία τους.

Αλλωστε αιτιολόγησε η κυρία Αχτσιόγλου ότι το 2019 τα exit polls είχαν μια διαφορετική αποτύπωση σε σχέση με τα τελικά αποτελέσματα.

Στην παρατήρηση της Όλγας Τρέμη ότι διαφαίνεται μια καθαρή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, η Έφη Αχτσιόγλου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι αν είναι αυτά τα αποτελέσματα τότε δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα