Ειδικό Δικαστήριο: Με sms άρχισε τις αποκαλύψεις για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας

από fimotro

Μπλέξιμο για την Κουμουνδούρου με ονόματα: Έτσι ήθελαν να μοιράσουν το ΣΥΡΙΖΑ Channel

Οι συνήγοροι του Χρήστου Καλογρίτσα προσκόμισαν στο δικαστήριο ένα sms με το οποίο ο Νίκος Παππάς φέρεται να στέλνει ποσοστά επιχειρηματιών για τη δημιουργία καναλιού προς τον Χρήστο Καλογρίτσα μετά τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Το SMS του Νίκου Παππάς προς τον Χρήστο Καλογρίτσα αναφορικά με τα ποσοστά που θα κατέχουν οι μέτοχοι στην εταιρεία που θα συστηνόταν για το κανάλι που θα αποκτούσε ο επιχειρηματίας με τη συμμετοχή του στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών περιλαμβάνει 4 ονόματα και έναν άγνωστο Α2.

Τα ποσοστά σύμφωνα με το SMS κατανέμονταν ως εξής: Ιβάν 35, Καλογρ. 35, Α2 16, Κουρής 10 Μαρής 4, με τον μέτοχο Α2 να είναι άγνωστος και τον Χρήστο Καλογρίτσα να ρωτά στη συνέχεια του μηνύματος «Α2 αυτός που θα δείς 12.30» και τον Νίκο Παππά να απαντά «Α2 και Καλογρ. είναι αδιαίρετα».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εκ των πληρεξούσιων δικηγόρων του κ. Καλογριτσα δήλωσε ότι «το sms που σήμερα κατατέθηκε για πρώτη φορά αποδεικνύει με τρόπο απόλυτο ότι ο πρώην υπουργός παραβίασε τα καθήκοντα του, το νόμο και το σύνταγμα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα