Δυσαρέσκεια για τον Σκέρτσο από υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ

από fimotro

Βαραίνει το κλίμα για τον συνεργάτη του πρωθυπουργού

Βαρύ κλίμα αρχίζει και διαμορφώνεται σε πολλούς υπουργούς, υφυπουργούς αλλά και βουλευτές της ΝΔ για τον συντονιστή του κυβερνητικού έργου Α. Σκέρτσο. Παρ’ότι αυτοδιαφημιζόταν ως το νέο ισχυρό πρόσωπο στο πλευρό του πρωθυπουργού και ως το μόνο πρόσωπο που πραγματικά μπορεί να συντονίζει με επιτυχία το κυβερνητικό έργο, τον τελευταίο καιρό οι διαρροές σε φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους εναντίον κυβερνητικών στελεχών έχουν δημιουργήσει άσχημο κλίμα για τον Άκη Σκέρτσο.

Η αποτυχία συντονισμού στο ζήτημα της πανδημίας κατά την διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, οι πρωτοβουλίες του Σκέρτσου με τηλεφωνήματα σε υπουργούς που όμως τελικά δεν φέρνουν αποτελέσματα και το ότι ο Σκέρτσος διαρρέει θετικά σχόλια μόνο για τους ΠΑΣΟΚογενείς υπουργούς, έχουν δημιουργήσει εξαιρετικά αρνητικό κλίμα για το οποίο έχει ήδη ενημερωθεί ο πρωθυπουργός.

Το fimotro, μαθαίνει ότι ο Σκέρτσος έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα εναντίον του και στην οργανωμέν η βάση της ΝΔ. Οι κυβερνητικοί βουλευτές δεν έχουν θετική άποψη για τον Σκέρτσο και αυτό κυκλοφορεί ευρέως σε κομματικά γραφεία και στα γραφεία των στελεχών που συνδέονται με βουλευτές.

Το ζητούμενο είναι τι θα κάνει ο πρωθυπουργός γιατί τελικά ο ανασχηματισμός μεταφέρεται πίσω. Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Τσίπρας σε συνδυασμό με την πανδημία απομακρύνουν το ενδεχόμενο κυβερνητικών αλλαγών. Θα μπορούσε να λοιπόν να την γλιτώσει ο Σκέρτσος. Σύμφωνα με αυτά που μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, μάλλον είναι απίθανο να παραμείνει ισχυρός. Το ξήλωμά του αρχίζει με αποψίλωση των αρμοδιοτήτων του και θα συνεχιστεί με την αντικατάστασή του όταν γίνει ανασχηματισμός. Κρατήστε την πληροφορία και θα επανέλθουμε…

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα