Δικηγόρος 36χρονου: Είχε εμμονή δύο χρόνια με την Ιωάννα

από fimotro

Η 36χρονη μιλούσε τακτικά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είπε ο δικηγόρος του, αυτό το διάστημα παρίστανε το θύμα και είχε εμμονή με την Ιωάννα.

Ο δικηγόρος του 36χρονου που φέρεται ότι η κατηγορούμενη στην υπόθεση με το βιτριόλι μιλούσε πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, δήλωσε πως η δράστις είχε εμμονή με την Ιωάννα.

Σύμφωνα με το Mega, η 36χρονη μιλούσε τακτικά μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια και όπως είπε ο δικηγόρος του, αυτό το διάστημα παρίστανε το θύμα και είχε εμμονή με την Ιωάννα. Αυτός φέρεται να είναι και ο λόγος της επίθεσης, ενώ είναι πιθανό, η δράστρια να προετοίμαζε την επίθεση κατά της Ιωάννας ακόμα και δύο χρόνια πριν.

Άφαντος ο 40χρονος

Δεύτερη επίθεση στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο ετοίμαζε η κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μάρτυρες κατέθεσαν στην δίκη ότι είδαν περίεργες κινήσεις άγνωστων ατόμων.

Την ίδια ώρα, άφαντος παραμένει ο 40χρονος με τον οποίο είχε εμμονή η 36χρονη και φέρεται να είναι το «Μήλον της Έριδος». Ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, ο Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Star τόνισε πως εάν ο άνδρας δεν εμφανιστεί, θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του».

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του».

Ο 40χρονος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το παρόν και στις δυο συνεδριάσεις.

Βιτριόλι: Οι «περίεργες» επισκέψεις στο νοσοκομείο μετά την επίθεση

Στο νοσοκομείο τις ημέρες της νοσηλείας της Ιωάννας είχε σημάνει συναγερμός, καθώς υπήρχαν «περίεργες επισκέψεις» αγνώστων ατόμων που ήθελαν να την δουν, όπως αποκάλυψε η ίδια στην κατάθεση της στο δικαστήριο. Ποιοι ήταν οι «μυστηριώδεις» επισκέπτες και τι σχέση είχαν με τη δράστιδα;

«Πληροφορήθηκα ότι κάποιος άγνωστος προσπάθησε να την επισκεφθεί και αυτό ήταν πριν τη σύλληψη της δράστιδος.Τελικά το άγνωστο άτομο δεν κατάφερε να την επισκεφθεί επειδή έγινε αντιληπτό και δεν την άφησαν, ήταν εκτός λίστας. Από εκείνη τη μέρα μας σταματούσαν στην πύλη και επικοινωνούσαν με την οικογένεια της Ιωάννας, έπρεπε να δώσει το οκ και ξανά να ελεγχθούν τα στοιχεία μας στην είσοδο», ανέφερε στο δικαστήριο ο διευθυντής της εταιρίας που δούλευε η Ιωάννα.

Βιτριόλι: Οι αναζητήσεις της κατηγορούμενης που σήμαναν συναγερμό στις αρχές

Οι αρχές είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατηγορούμενη ετοίμαζε μια δεύτερη επίθεση, αυτή τη φορά μέσα στο νοσοκομείο. Η 36χρονη από την επόμενη ημέρα της επίθεσης και για 16 ημέρες έψαχνε στο διαδίκτυο δηλητήρια, όπως στρυχνίνη και υδροκυάνιο, ατροπίνη, πώς μπορεί να προκληθεί έμφραγμα, ανακοπή καρδιάς και θανατηφόρα ένεση.

Η Ιωάννα φοβάται για τη ζωή της, καθώς πιστεύει ότι θα θέλει να την αποτελειώσει όταν βγει από τη φυλακή. Όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των 40 περίπου μαρτύρων και από τις δύο πλευρές θα απολογηθεί η κατηγορούμενη, ώστε να δώσει απαντήσεις κυρίως στην Ιωάννα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα