Διευκρινιστική απόφαση του Αρείου Πάγου για τους συνδυασμούς και τις εκλογικές περιφέρειες

από fimotro

ύμφωνα με την απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, οι λεκτικές διαφοροποιήσεις που εντοπίζονται στην ονομασία των Εκλογικών Περιφερειών της χώρας, δεν επηρεάζουν την εγκυρότητα συμμετοχής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Υπενθύμιση της διευκρινιστικής απόφασης του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για την Ανακήρυξη συνδυασμών και των υποψηφίων αυτών Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει την υπ΄ αριθμ. 8/2023 απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου για την Ανακήρυξη συνδυασμών και των υποψηφίων αυτών, για τις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με αυτή, τυχόν ελάχιστες λεκτικές διαφοροποιήσεις που εντοπίζονται στην ονομασία των Εκλογικών Περιφερειών της χώρας (π.χ. “Εκλογική Περιφέρεια Άρτας” αντί “Εκλογική Περιφέρεια Νομού Άρτης”, “Εκλογική Περιφέρεια Καρδίτσας” αντί “Εκλογική Περιφέρεια Νομού Καρδίτσης”), ουδόλως δύνανται να επηρεάσουν την εγκυρότητα συμμετοχής στις εκλογές οποιουδήποτε συνδυασμού που ανακηρύχθηκε κ.λπ., δεδομένου ότι η, υπό οποιαδήποτε εκδοχή, διατύπωση δεν επιδρά στο κύρος της καταχώρισης στην ηλεκτρονική πύλη της Ανακήρυξης των συνδυασμών και των υποψηφίων τους, καθώς και των ψηφοδελτίων που θα τυπωθούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα