Δεν “περπατάει” το κόμμα Τράγκα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σε 3 τηλεφωνικές μετρήσεις που έχει συμπεριληφθεί δεν συγκεντρώνει ούτε 0,1%

Δεν φαίνεται να “περπατάει” πολιτικά το νέο κόμμα του Γιώργου Τράγκα. Σε τρεις τουλάχιστον τηλεφωνικές μετρήσεις εβδομαδιαίων εφημερίδων που έχει συμπεριληφθεί, σε καμία δεν συγκεντρώνει ποσοστό το οποίο θα μπορούσε να καταγραφεί. Δεν συγκεντρώνει δηλαδή ούτε 0,1%, προφανώς γιατί δεν το έχει μάθει ο κόσμος και γιατί πλην του Τράγκα δεν υπάρχει κανένας άλλος που να το στηρίζει ανοιχτά.

Γενική αίσθηση στον χώρο των δημοσκοπήσεων είναι ότι το νέο κόμμα του Τράγκα δεν πρόκειται τελικά να κάνει τίποτα. Χωρίς ο ίδιος να έχει πρόσβαση σε πανελλαδικά κανάλια και ραδιόφωνα και χωρίς να έχει δίπλα του στελέχη τα οποία θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε πάνελ συζητήσεων, δεν μπορεί να κάνει ένα κόμμα που θα συνθλιβεί σε συνθήκες πραγματικών εκλογών.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι να φανεί εάν τελικά ο Τράγκας διαπραγματευθεί με κάποιο άλλο κόμμα (πλην φυσικά της ΝΔ που αποτελεί κόκκινο πανί), για να προσχωρήσει ή να συνεργαστεί. Θα φανεί στο μέλλον όλο αυτό. Ειδικά στην περίπτωση που προκύψουν πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα