Δεν άρεσε σε ακραίους του ΣΥΡΙΖΑ το κοινό μέτωπο Φίλη – Μπακογιάννη

από fimotro

Τραγική αντίδραση από ορισμένα γραφικά κομματικά στελέχη της Κουμουνδούρου

Δεν άρεσε σε ορισμένους ακραίους και γραφικούς του ΣΥΡΙΖΑ η σύμπνοια μεταξύ Ντόρας Μπακογιάννη και Νίκου Φίλη που καταγράφηκε αναφορικά με την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, καθώς σε κοινή συνέντευξή τους στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, κάλεσαν τους ανεμβολίαστους πολίτες να εμβολιαστούν και επιπλέον να προσέλθουν για την αναμνηστική, τρίτη δόση του εμβολίου, όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Η γκρίνια ήταν διάχυτη στον πυρήνα των σκληρών ΣΥΡΙΖαίων αλλά και σε ορισμένα κομματικά στελέχη τοπικών οργανώσεων που τηλεφωνούσαν αγανακτισμένα στην Κουμουνδούρου! Είναι προφανές ότι με τέτοια αστελέχη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία ελπίδα όχι μόνο να επανέλθει στην εξουσία, αλλά να καταγράψει ποσοστά από 23%-24%.

Για την ιστορία πάντως Μπακογιάννη και Φίλης εξήγησαν πως ακόμα και έναν άνθρωπο να πείσουν με τις παρεμβάσεις τους θα υπάρχει όφελος. Και ζήτησαν τέλος να εμβολιαστούν οι πολίτες κάθε ηλικίας, οι εγκυμονούσες, οι ασθενείς με αυτοάνοσο, οι ηλικιωμένοι και άλλες κατηγορίες, για τις οποίες οι επιστήμονες έχουν βεβαιώσει πως δεν υπάρχει το παραμικρό δεδομένο που να δημιουργεί σκεπτικισμό και ανησυχία για το εμβόλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα