Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την προεδρία του ΔΣ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. αναλαμβάνει ο Νικόλαος Μπακατσέλος, με τον Αναστάσιο Μάνο να αναλαμβάνει CEO της θυγατρικής της ΔΕΗ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, με τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ της εταιρείας, μετά την εκλογή σε αυτό νέων μελών στην τελευταία έκτακτη ΓΣ της ΔΕΗ.

Όπως αναφέρεται στην εταρική ανακοίνωση, “η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει ότι κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΔΔΗΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 – μετά την εκλογή από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μετόχου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., των κ. κ. Νικολάου Μπακατσέλου, Αναστασίου Μάνου, Σωκράτη Βερτέλλη, Ιωάννη Δημητριάδη, Χριστίνας Λάππα, Αικατερίνης Ονουφριάδου, Ηλία Παδουβά και Δημητρίου Σαντιξή, ως νέων μελών Δ.Σ., το Διοικητικό Συμβούλιο της – κατά 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε. – Εταιρίας “Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)” συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

Νικόλαος Μπακατσέλος, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου,
Αναστάσιος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος,
Σωκράτης Βερτέλλης, Σύμβουλος,
Ιωάννης Δημητριάδης, Σύμβουλος,
Ηλίας Παδουβάς, Σύμβουλος,
Χριστίνα Λάππα, Σύμβουλος,
Κωνσταντίνος Μασούρας, Σύμβουλος,
Αικατερίνη Ονουφριάδου, Σύμβουλος,
Δημήτριος Σαντιξής, Σύμβουλος.

Σημειώνεται ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. λήγει στις 16 Οκτωβρίου 2022.

Η θητεία του μέλους του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνου Μασούρα λήγει στις 27.6.2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα