Χατζηδάκης: Τα μισά λεφτά στη ΔΕΗ, τα χρωστάνε 60.000 άνθρωποι

από fimotro

«Θα ξεχωρίσουμε τα “μεγάλα ψάρια” από τους φτωχούς ανθρώπους, όσον αφορά στις οφειλές στη ΔΕΗ», υποσχέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης. «Η κατεύθυνση είναι να ξεχωρίσουμε τα “μεγάλα ψάρια” από τους φτωχούς ανθρώπους, προσπαθούμε να τους στηρίξουμε και εφαρμόζοντας ειδική πολιτική», υποστήριξε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε πως δεν παίρνει μαθήματα συμπόνιας από κανέναν και πως πρώτος εκείνος θα συμπαρασταθεί με όποιον τρόπο μπορεί στους φτωχούς ανθρώπους που υποφέρουν. Ανέφερε και την περίπτωση μιας γυναίκας που με το ανάπηρο παιδί της δίπλα, εκλιπαρούσε για επανασύνδεση στο ρεύμα της. «Μου πόνεσε η καρδιά», σημείωσε ο υπουργός.

Επιφυλάχθηκε, πάντως, να απαντήσει με λεπτομέρειες για το πώς θα ξεχωρίσουν οι «στρατηγικοί κακοπληρωτές» από τους πραγματικά ανήμπορους να πληρώσουν πολίτες, καθώς αυτή την στιγμή δεν έχει ορισθεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί το συγκεκριμένο πλάνο που θα ακολουθήσει η νέα κυβέρνηση. «Θα μου δώσετε μια μικρή πίστωση χρόνου, να οριστεί η νέα διοίκηση της ΔΕΗ και να χαραχθεί ένα συγκεκριμένο πλάνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τα μισά λεφτά που πρέπει να εισπράξει η ΔΕΗ, τα χρωστάνε 60.000 άνθρωποι, που είναι στρατηγικοί κακοπληρωτές και σε αυτούς θα στοχεύσουμε», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα