Χαρδαλιάς: Στο επίπεδο 4, αυξημένου κινδύνου περνούν Ιωάννινα και Σέρρες

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στο «επίπεδο 4: Αυξημένου Κινδύνου» περνούν από την Πέμπτη οι περιφερειακές ενότητες των Ιωαννίνων και των Σερρών, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως οι ΠΕ Νάξου και Ροδόπης περνούν από στο «επίπεδο 3», ενώ η ΠΕ Δράμας στο «επίπεδο 2». Αντίθετα η ΠΕ αμοργού περνά από το «επίπεδο 2» στο «επίπεδο 1».

«Εξαιρετικά κρίσιμη, οριακή είναι η κατάσταση σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα. Τα μέτρα, όπου τηρούνται, αποδίδουν» ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Για τους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε: «Από την 1η Ιουλίου, έχουν γίνει πάνω από 485 χιλιάδες έλεγχοι, έχουν βεβαιωθεί πάνω από 15 χιλιάδες παραβάσεις κι έχουν επιβληθεί πάνω απο 19.000 πρόστιμα. Τα μέτρα εφαρμόζονται κι αυτό απαιτεί η προστασία της δημόσιας υγείας. Οι περισσότερες επιχειρήσεις τηρούν τα μέτρα, ωστόσο υπήρχαν μαγαζιά που έκλειναν εικονικά, χωρίς να τηρούν τα ωράρια. Καλούμε τους ασυνείδητους επιχειρηματίες να καταλάβουν την κρισιμότητα των στιγμών. Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές».

Για τον εορτασμό της 28η Οκτωβρίου, είπε: «Πρέπει να αποφευχθούν στιγμές συγχρωτισμού και συνωστισμού. Να τιμήσουμε με διαφορετικό τρόπο τις θυσίες των προγόνων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα