Μπλόκο στα κορωνοπάρτι από ιδιοκτήτες Airbnb

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Φρένο στα κορωνοπάρτι που γίνονται σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στη Θεσσαλονίκη, προσπαθούν να βάλουν ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι εταιρειών διαχείρισης ακινήτων.

Θέτουν πλαφόν διανυκτερεύσεων τις 5 νύχτες, ενώ έχουν αυξήσει και τις τιμές που κυμαίνονται από 60 έως 150 ευρώ την ημέρα, ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα αλλά και τις παροχές του κάθε διαμερίσματος.

Το τελευταίο διάστημα, το φαινόμενο της ενοικίασης, μέσω ειδικής πλατφόρμας, σπιτιών βραχυχρόνιας μίσθωσης από νεαρούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αλλά και εκτός πόλης, για τη διοργάνωση πάρτι εν μέσω καραντίνας, έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, αποβαίνοντας επικίνδυνο για τη διασπορά του κορωνοϊού, ενώ δημιουργεί προβλήματα και στους περιοίκους, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η προσφιλής διαδικασία είναι απλή. Τα σπίτια κλείνονται μέσω ειδικής πλατφόρμας ενοικίασης ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Πηγή: ert.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα