Μπάχαλο με την ανεξαρτητοποίηση στην Ελληνική Λύση

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η βουλευτής τα αλλάζει όλα τώρα!

Σήριαλ έγινε η υπόθεση της ανεξαρτητοποίησης της βουλευτού του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αναστασία – Αικατερίνη Αλεξοπούλου.

Λίγη ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της από το κόμμα Βελόπουλου και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε… να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της.

Έκπληκτος ο πρόεδρος της Βουλής της απάντησε ότι αυτά είναι πρωτοφανή πράγματα και «δεν γίνονται». Τότε η κ. Αλεξοπούλου τον ενημέρωσε ότι θα κάνει δήλωση η ίδια με την οποία θα ανακοινώνει ότι… επιστρέφει στην Ελληνική Λύση.

Με τον κ. Τασούλα επικοινώνησε και ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ζητώντας την ακύρωση της επιστολής. Ο κ. Τασούλας εξήγησε ότι από τη στιγμή που έχει σταλεί η επιστολή, δεν δύναται να ακυρωθεί, αλλά ως ανεξάρτητη βουλευτής μπορεί να στείλει νέα επιστολή ή δήλωση που να ανακοινώνει ότι επαναπροσχωρεί στο κόμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα