Αττική: Συναγερμός για βιαστή ανηλίκων που εμφανίστηκε στην περιοχή μετά την αποφυλάκισή του

από fimotro

Ο βιαστής είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια όμως βγήκε στα 6 έτη με πρόωρη αποφυλάκιση. Πρόκειται για τον βιαστή των παιδιών με το λευκό βαν, όπως ήταν γνωστός.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2015 και είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο παιδιών και μία απόπειρα λίγο πριν την σύλληψη του.

Είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια φυλάκιση και στα 6 αποφυλακίστηκε. Ωστόσο εδώ και ένα μήνα κυκλοφορεί στο δήμο της Λαυρεωτικής, καθώς διαμένει και εργάζεται εκεί.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής, συνεχώς όταν μιλάει κάνει λόγο για σεξουαλικές διαστροφές και το πρώτο καμπανάκι «χτύπησε» όταν είχε μία συζήτηση με παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά στρουμφάκια.

Το δεύτερο περιστατικό που θορύβησε τους κατοίκους της περιοχής ήταν όταν είδαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο με την μηχανή του έξω από ένα κατάστημα, όπου έκανε πάρτι το Γυμνάσιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα