Αποτυχία η περιοδεία του Τσίπρα και στη Λαμία

από fimotro

Λίγος κόσμος πήγε να τον υποδεχθεί και να ακούσει την ομιλία του και σε αυτή την περιοδεία

Ούτε στην Λαμία πήγε καλά η περιοδεία Τσίπρα επιβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σοβαρό θέμα στην κοινωνία με τους πολίτες να δείχνουν την πλήρη αδιαφορία τους. Στην πραγματικότητα και πάλι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι περισσότερο από τον κόσμο που «αυθόρμητα» συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ουδείς πλέον καταλαβαίνει την επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να περιοδεύει και κυρίως να επιχειρεί να μιλήσει στο… πλήθος που αυθόρμητα συγκεντρώνεται για να τον υποδεχθεί. Η … πορεία στο λαό έχει αποδειχθεί προβληματική αφού οι πολίτες δεν δείχνουν διάθεση να τον ακούσουν να αναμασά τις επιθέσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και να αναπαράγει δημοσιεύματα εφημερίδων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο εξελίσσονται οι περιοδείες του Αλέξη Τσίπρα και γι αυτό ούτε ο ίδιος ο ΥΣΙΡΖΑ δεν κυκλοφορεί φωτογραφίες που να φαίνεται η συμμετοχή του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα