Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στη φυλακή θα παραμείνει ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε το αίτημα του γιου του ιδρυτή της Folli Follie που ζητούσε να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών έκρινε ότι ορθά η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκισή του στις 9 Σεπτεμβρίου (όπως και του πατέρα του Δημήτρη), μετά την απολογία του για 5 κακουργηματικές πράξεις.

Οι δικαστές υιοθέτησαν πλήρως την πρόταση της εισαγγελέως που εισηγήθηκε την απόρριψη της προσφυγής του κατά του εντάλματος της προσωρινής του κράτησης.

«Επικίνδυνος για διάπραξη νέων αδικημάτων»
Αρχικά ήταν η απόφαση της αρμόδιας ανακρίτριας και του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων που στις 9 του Σεπτέμβρη, μετά την απολογία του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Folli Follie, διέταξαν την προσωρινή του κράτηση για τους παραποιημένους οικονομικούς ισολογισμούς της εταιρείας, με βασικότερο λόγο ότι είναι επικίνδυνος για τη διάπραξη νέων αδικημάτων αν παραμείνει ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα