Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς βραβεύτηκαν από όλη την Ευρώπη προσωπικότητες στο πλαίσιο λαμπρής εκδήλωσης για την απονομή των Χρυσών Μεταλλίων Μεγάλου Αλεξάνδρου από τον διεθνή πολιτιστικό οργανισμό “Το Καφενείο των Ιδεών”. Τα 35α βραβεία απονεμήθηκαν σε διεθνείς προσωπικότητες που συνέρρευσαν από όλον τον κόσμο.

Ο σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομίας του ομίλου Unesco Πειραιώς και νήσων και διευθυντής ιστορίας και έρευνας του art&art magazine ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης εκπροσώπησε τον Ιωάννη Μαρωνίτη στην εκπληκτική εκδήλωση που έγινε στις 13 Οκτωβρίου 2019 σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στο δημαρχείο Σαλαμίνας

«Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο Ιωάννη Μαρωνίτη που μου έδωσε την ευκαιρία να τον εκπροσωπήσω και να βραβεύσω τους κορυφαίους από όλη την Ευρώπη στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα τριακοστά πέμπτα διεθνή βραβεία Μέγας Αλεξανδρος. Παράλληλα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Ντίνο Κουμπάτη για την άψογη φιλοξενία» επισήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης.

Ανάμεσα στα ονόματα που βραβεύτηκαν είναι και η σπουδαία Ιταλίδα εθελόντρια Marina Pratici και ο εκδότης μουσικός εμπνευστής και δημιουργός του Art & Art Magazine Νικόλαος Αμοργιανός ο οποίος τόνισε: «Ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή να βραβευτώ με το Χρυσό Μετάλλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου για την προσφορά μου στον πολιτισμό της πατρίδος μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα