Απογοήτευση στον ΣΥΡΙΖΑ: Περίμεναν να δημιουργηθεί χάος από την κακοκαιρία!

Διαβάστε την απίστευτη ανακοίνωση του Νίκου Παππά που διαμαρτύρεται γιατί έκλεισε η Αθηνών – Λαμίας!

Έντονη απογοήτευση επικρατεί από το πρωί στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα περίμεναν να δημιουργηθεί χάος από την σφοδρή κακοκαιρία, ελπίζοντας ότι αυτός το χάος θα δημιουργούσε πρόβλημα και φθορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ενόψει των εκλογών! Στις συζητήσεις που είχαν με δημοσιογράφους αναγνώριζαν τα ταχύτητα με την οποία κινήθηκε ο κρατικός μηχανισμός και εκτίμησαν ότι τα μηνύματα από το 112 σε συνδιασμό με το κλείσιμο της εθνικής και της αττικής οδού συνέβαλλαν στο να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Παρά τον καλό συντονισμό των κρατικών υπηρεσιών, ο αρμόδιος τομεάρχης Νίκος Παππάς βρήκε αιτία για να αντιπολιτευτεί την κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι “το κλείσιμο της Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό και την ανικανότητά της”! Στην περίπτωση που δεν έκλεινε η εθνικής οδός, ο Παππάς θα διαμαρτυρόταν γιατί παρέμεινε ανοιχτή, οπότε κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν βγάζει άκρη με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά την… μνημειώδη ανακοίνωση του Νίκου Παππά:

«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία» αναφέρει σε σχόλιο του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σχετικά με το κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ο ίδιος συνεχίζει: Για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο.

Οι αρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν.

Δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω «της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες» κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες.

Συστήνουμε σε όλες και σε όλους προσοχή κατά τις μετακινήσεις και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Related posts

Πρώτη δημοσκόπηση με Κασσελάκη νέο αρχηγό – ΝΔ: 39,1% – ΣΥΡΙΖΑ 17,3%

Τι δείχνει η πρώτη δηημοσκόπηση της Opinion Poll μετά την αλλαγή αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ

Ντούλες για την Απογραφή στην Αλβανία: Οι πολίτες δεν ερωτώνται για την εθνικότητα και τη θρησκεία τους

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Περισσότερα