Απάντηση του προέδρου του Ομίλου Animus στις χυδαιότητες του Πολάκη

από fimotro

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχιλλέα Νταβέλη

Η επίθεση εναντίον μου, η οποία ξεκίνησε μέσω ανυπόστατων δημοσιευμάτων και συνεχίστηκε με χυδαίες αναρτήσεις στα social media, όπως αυτή του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Πολάκη, δεν με τρόμαξε. Όχι γιατί είμαι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Κάθε άλλο.

Ο λόγος που αρνήθηκα αρχικώς να απαντήσω σε όλους αυτούς, έχει να κάνει αφενός με το ότι πίστεψα πως η επίθεση δεν είχε ως στόχο εμένα, αλλά την ίδια την κυβέρνηση, αφετέρου με το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου γνωρίζουν καλά τόσο την προσωπική και επιχειρηματική μου πορεία, όσο και την πορεία που χαράζει ο Όμιλος Animus, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι.

Στη ζωή μου έχω μάθει να μην σπαταλώ ούτε λεπτό για να αποδείξω πως «δεν είμαι ελέφαντας», πόσο μάλλον όταν η επιχείρηση συκοφάντησής μου στηρίζεται σε ασύστολα ψευδή και γελοίες θεωρίες συνομωσίας, οι οποίες λίγο απείχαν από το να με καταστήσουν υπεύθυνο ακόμη και για… το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ωστόσο, η χθεσινή άνανδρη επίθεση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, κάποιας αυτοαποκαλούμενης «συλλογικότητας», στα γραφεία των επιχειρήσεων μου και στην οικία μου, παρουσία μάλιστα των ανήλικων παιδιών μου, με έκανε να αναθεωρήσω. Είναι πλέον προφανές πως το επόμενο μέρος του σχεδίου τους, μιας και η «λάσπη» δεν έφερε αποτελέσματα, περιλαμβάνει την τρομοκράτηση της οικογένειάς μου. Και κάπου εδώ, οι συκοφάντες μου παύουν να είναι φαιδροί και μετατρέπονται σε επικίνδυνους ηθικούς αυτουργούς.

Ξεκαθαρίζω πως εξακολουθώ να μην τους φοβάμαι. Ωστόσο, δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να «παίζει» με την τιμή, την υπόληψη και την ασφάλεια της οικογένειάς μου, αλλά και των περισσοτέρων από 400 εργαζομένων του Ομίλου Animus.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση πως θα αξιοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να τους προστατεύσω από όσους είτε έμμεσα, είτε άμεσα τους στοχοποιούν.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ANIMUS

O Όμιλος ANIMUS δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο της Υγείας, παρέχοντας με υπευθυνότητα ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών, με κέντρο τον άνθρωπο. Μέσα από διαρκείς επενδύσεις και με όχημα την καινοτομία, αλλά  και την κορυφαία τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει, ο Όμιλος ANIMUS αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο σημαντικούς και υπεύθυνους εργοδότες σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, συντηρώντας περισσότερες από 400 θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας, ταυτόχρονα, στην ανάσχεση του brain drain.

Ανάμεσα στις καταξιωμένες επιχειρήσεις του Ομίλου, περιλαμβάνονται το «Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS», που συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων παρόχων αποκατάστασης στην Ελλάδα, η «ANIMUS ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ», η πρώτη γενική κλινική στην Κεντρική Ελλάδα με ιατρικές ειδικότητες αποκατάστασης, η «ANIMUS  Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης», καθώς και ο μεγαλύτερος και πληρέστερος ιδιωτικός πάροχος πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Κεντρική Ελλάδα, το «ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ANIMUS».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα