Ανοιχτά σήμερα σούπερ μάρκετ και click away

από fimotro

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα, Κυριακή, τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω «παράδοσης εκτός» (click away), στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια των Χριστουγέννων. Επίσης, προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Παρά τη λειτουργία των καταστημάτων με τη μέθοδο του click away, η αγοραστική κίνηση μέχρι στιγμής είναι υποτονική, με τους εμπόρους να αγωνιούν για την επιβίωσή τους.

Το ωράριο λειτουργίας:

Ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν αποφασίσει να ανεβάσουν ρολά για το καταναλωτικό κοινό, ενώ κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 19:00 το απόγευμα. Άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 20:00.

Τα καταστήματα λιανικής της χώρας, πλην Κοζάνης και Δυτικής Αττικής λόγω αυστηρού lockdown, θα λειτουργήσουν 11:00 με 20:00.

Απαραίτητο το SMS στο 13033

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα