Ανατροπή στη δολοφονία του 39χρονου στη Νέα Ιωνία – Ίσως να μην πυροβολήθηκε τυχαία

από Philippos

Εκδόθηκαν επτά εντάλματα – ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών

Ανατροπή στην υπόθεση, της δολοφονίας του 39χρονου στην Νέα Ιωνία στις 21 Φεβρουαρίου καθώς σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχει έμμεση εμπλοκή του στην υπόθεση.

Αρχικά, είχε εκτιμηθεί πως ο άτυχος 39χρονος δεν συνδεόταν με την αιματηρή συμπλοκή και ότι βρέθηκε στο λάθος σημείο, την λάθος ώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, ο αδελφός του άτυχου υδραυλικού έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και είχε διαφορές με τη συμμορία των Αλβανών κακοποιών, που βρισκόταν στην καφετέρια.
Στο μεταξύ η εισαγγελία προχώρησε στην έκδοση επτά ενταλμάτων σύλληψης για τη δολοφονία του 39χρονου υδραυλικού, μετά την ταυτοποίηση των δραστών.

Κατά πληροφορίες, τα έξι εντάλματα αφορούν σε μέλη της εγκληματικής ομάδας «L», ενώ το έβδομο ένταλμα αφορά σε ένοπλο που ήταν στην παρέα του 39χρονου και συμμετείχε στο επεισόδιο.

Πληροφορίες ανέφεραν πως οι επτά Αλβανοί, μετά τους πυροβολισμούς στο καφέ της οδού Κασταμονής διέφυγαν με πολυτελές τζιπ και ένα ακόμη όχημα και παραμένουν εξαφανισμένοι. Οι έξι της ομάδας «L» φέρονται να βρίσκονται ακόμα στην Ελλάδα, ενώ θεωρείται πιθανό ο έβδομος (της παρέας του άτυχου υδραυλικού) να έχει διαφύγει στη χώρα του.

Στο μεταξύ, στο μοιραίο επεισόδιο χρησιμοποιήθηκαν, με βάση όσα έχουν προκύψει από τις έρευνες, δύο όπλα, ένα περίστροφο και ένα πιστόλι, ενώ εξετάζεται το σενάριο οι πυροβολισμοί σε βάρος του 39χρονου να μην ήταν, τελικά, τυχαίοι και να μην αποτέλεσε παράπλευση απώλεια, όπως κυκλοφόρησε αρχικά, αλλά να τον σκόπευσαν σκόπιμα, καθώς ήταν μέλος της παρέας με την οποιά οι «L» είχαν διαφορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα