Ανατριχιαστικό βίντεο: Πτώμα φαίνεται να κινείται μέσα στο φέρετρο

από fimotro
https://www.youtube.com/watch?v=k_3VJcxOzio

Κατα τη διάρκεια χριστιανικής κηδείας στο Μανάντο της Ινδονησίας κάμερα κατέγραψε σε βίντεο ένα πτώμα που φαίνεται να κινείται μέσα στο φέρετρο.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας τους καταρρακωμένους συγγενείς που στέκονται πάνω από τον τάφο και θρηνούν τον άνθρωπό τους.

Ο ιερέας ακούγεται να λέει “Ο Σωτήρας είπε πως «είμαι η ανάσταση και η ζωή. Όποιος πιστεύει σε μένα θα συνεχίσει να ζει παρόλο που θα είναι πεθαμένος»”.

Αμέσως μετά η εικόνα εστιάζει στο φέρετρο, το οποίο έχει ένα κομμάτι από γυαλί και ξαφνικά φαίνεται κάτι που μοιάζει με χέρι και δάχτυλα να κουνιέται.

Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση των εικόνων ξέσπασαν φήμες πως μπορεί ο άνθρωπος να θάφτηκε ζωντανός, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι εικασίες και τα σενάρια φυσικά πήραν “φωτιά”, με πολλούς να αναφέρουν πως αυτό που φαίνεται μπορεί να είναι μέχρι και ποντίκι, ωστόσο υπάρχουν αναφορές που λένε πως το πτώμα ίσως κινήθηκε λόγω των αλλαγών που υφίστανται οι σύνδεσμοι κατά την αποσύνθεση.

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Medical News Today τον Σεπτέμβριο του 2019, ανέφερε πως το ανθρώπινο σώμα είναι πιθανό να κινηθεί και μετά τον θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα