Αναδιπλώθηκε η Efood – Ανανεώνονται οι συμβάσεις των διανομέων

από fimotro

Η εταιρία «Efood» αναδιπλώθηκε, μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να ζητήσει από 115 διανομείς της είτε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους ως freelancers, είτε να απολυθούν.

Η εταιρία αρχικά με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για λάθος στην επικοινωνία. Κατόπιν επανήλθε με νέο μήνυμα προς τους θιγόμενους. Ενημερώνοντάς τους, πλέον, ότι μπορούν -εάν το επιθυμούν- ν’ ανανεώσουν τη σύμβασή του και με τους υφιστάμενους όρους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Αγαπημένοι μας riders, δεδομένης της λανθασμένης επικοινωνίας που έλαβαν ορισμένοι συνάδελφοί μας την Τετάρτη, και όπως αναφέραμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η διασφάλιση των δικαιωμάτων σας είναι αδιαπραγμάτευτη.

Γι’ αυτόν τον λόγο, αντιθέτως με τα όσα ακούγονται και έχουν γραφτεί περί εκβιασμού, διευκρινίζουμε ότι όλοι οι διανομείς θα συνεχίσετε να έχετε την επιλογή: Να ανανεώσετε με τη λήξη την υπάρχουσα σύμβασή σας με τους ίδιους όρους. Εφόσον το επιθυμείτε να γίνετε freelancers».

Πάντως, οι εργαζόμενοι διανομείς θα εξετάσουν το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων, αύριο (19/9) στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής (ΠΟΕΤ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα