Άλλο ένα γκάλοπ για ΣΥΡΙΖΑϊκό ΜΜΕ χωρίς πρόθεση ψήφου!

από fimotro

Ούτε η εταιρεία Palmos Analysis για την Αυγή της Κυριακής δεν έβγαλε… αποτέλεσμα

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που συνεργάζονται με τα φιλικά ΜΜΕ προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Όλες δημοσιεύουν νέες δημοσκοπήσεις αλλά ΠΟΤΕ καμία δεν δημοσιεύει πρόθεση ψήφου!!! Προφανώς γιτί δεν βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε καμία εταιρεία δεν διακινδυνεύει το κύρος της εμφανίζοντας μετρήσεις που χωρίζουν κάτω από τις 12 μονάδες τη ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η τελευταία που δημοσιεύθηκε ήταν σήμερα ήταν η νέα έρευνα της Palmos Analysis για την «Αυγή της Κυριακής».  Δύο χρόνια μετά τις εκλογές του 2019, η δυσαρέσκεια για την πολιτική της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και για τους επιμέρους χειρισμούς στα μεγάλα μέτωπα (υγεία, οικονομία, πυρκαγιές, άνοιγμα σχολείων κλπ) φαίνεται πως παγιώνεται, όπως προκύπτει από τη νέα έρευνα.

Στην ερώτηση «πόσο ικανοποιημένοι είστε από το έργο της κυβέρνησης γενικά», μόλις το 34% δηλώνει ικανοποιημένο (27% αρκετά, 7% πολύ), ενώ το 66% εκφράζει τη δυσαρέσκειά του (37% καθόλου ικανοποιημένοι, 29% λίγο ικανοποιημένοι).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο δείκτης για την πορεία της χώρας. Το 56% απαντά πως κινείται σε αρνητική κατεύθυνση, ενώ το 35% σε θετική. Αν δούμε αυτά τα ποσοστά συγκριτικά με τα αποτελέσματα των προηγούμενων ερευνών της Palmos Analysis για την Αυγή, διαπιστώνεται μια ελεύθερη πτώση στους σχετικούς δείκτες, που αποτυπώνουν εν πολλοίς την αισιοδοξία αλλά και την εμπιστοσύνη στους κυβερνητικούς χειρισμούς, τις υποσχέσεις και το σχέδιο. Βλέπουμε μάλιστα ότι τον Ιούνιο οι αρνητικές με τις θετικές γνώμες ήταν περίπου ισόπαλες (48% αρνητικές, 44% θετικές), με την ψαλίδα να ανοίγει μέσα σε τρεις μήνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα