Ακόμη ταλαιπωρείται η Σοφία Ζαχαράκη από τον κορονοϊό

από fimotro

«Είμαι στο σπίτι με τα συνήθη συμπτώματα του κορωνοϊού. Πολύ έντονος πονοκέφαλος και κόπωση. Εμφανίστηκε πυρετός και λίγος βήχας και ακολουθώ ακριβώς αυτά τα οποία με συμβουλεύει ο γιατρός. Βιταμίνες, αντιβίωση και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται. Δυστυχώς συνέβη μία μέρα πριν πάω να εμβολιαστώ, αλλά και σε μία πολύ έντονη περίοδο για το υπουργείο μας με πάρα πολλές υποχρεώσεις», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ» η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, προσθέτοντας ότι παραμένει στο σπίτι της σε καραντίνα, ακολουθώντας συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Ψύχραιμη και ήρεμη, αισθάνεται καθήκον της να τονίσει το μήνυμα για τον εμβολιασμό, λέγοντας: «Προσπαθώ όμως με ψυχραιμία και τη βοήθεια των συνεργατών μου να ρυθμιστούν όλα. Από όλη αυτή την περιπέτεια συγκρατώ ένα μήνυμα: Την τεράστια σημασία του εμβολιασμού. Τον δρόμο έχουν δείξει ήδη οι νέοι στη χώρα μας με τη μαζική συμμετοχή στον εμβολιασμό. Έτσι πρέπει να πορευτούμε για να μπορέσουμε σύντομα να ξαναβρούμε την ελευθερία μας, να ανταμώσουμε με φίλους και γνωστούς και να επιστρέψουμε σε παλιές και νέες συνθήκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα