Ο ΣΥΡΙΖΑ απομακρύνεται συνεχώς από τον κρίσιμο εκλογικό χώρο του κέντρου

Συνεχώς πιο μακριά από τον κρίσιμο χώρο του κέντρου σπρώχνουν βουλευτές και στελέχη τον ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να αφήνει ελεύιθερο χώρο και να κξυροιαρχεί ο Μητσοτάκης με τη ΝΔ στον χώρο των μετριοπαθών. Δεν είναι τυχαία τα απογοητευτικά πιου παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα. Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ έχει περιοθωριιοποιηεθί πολιτικά σε ένα μικρό κομμάτι της αριστεράς και τον κρίσιμο χώρο του κ΄λεντρου τον έχει “αλώσει” η ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, μεγάλη ένταση το πρωί της Τρίτης στην Βουλή, κατά την διάρκεια της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό όταν πήρε τον λόγο η Σουλτάνα Ελευθεριάδου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας από το βήμα, αποκάλεσε «επιδειξία» τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι επιδεικνύει τα πλούτη του.

Κάτι που προκάλεσε την επέμβαση του Νικήτα Κακλαμάνη, ζητώντας της να ανακαλέσει καθώς έκανε λανθασμένη χρήση της λέξης. Όπως τόνισε μάλιστα κατά το Σύνταγμα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να λέει τις απόψεις του, ωστόσο απαγορεύεται να χρησιμοποιεί ύβρεις.

Μετά ακολούθησε ο εξής διάλογος…

  • Ν.Κακλαμάνης: Αυτό που είπατε είναι ύβρις, σας ζητώ να πάρετε πίσω τον προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του Πρωθυπουργού. Τον χαρακτηρίσατε επιδειξία» είπε.
  • Σ. Ελευθεριάδου: Δεν ανακαλώ τίποτα. Υπάρχουν δημοσιεύματα που επιδεικνύει τα πλούτη
  • Γ. Κουμουτσάκος: Ντροπή, ανακαλέστε αμέσως
  • Απ. Βεσυρόπουλος: Είστε απαράδεκτη. Δεν ξέρετε τι λέτε
  • Ν. Κακλαμάνης: Μην της το λες αυτό. Της δίνεις άλλοθι με αυτό που λες. Ξέρει πολύ καλά τι λέει.

Αμέσως μετά ο Νικήτας Κακλαμάνης πήρε την ευθύνη και διέγραψε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τα πρακτικά, με την κυρία Ελευθεριάδου να αντιδρά και τον πρόεδρο της Βουλής να της λέει «άρα δεν ξέρετε τι σημαίνει; Μήπως θέλατε να πείτε επιδειξιομανής. Άλλο επιδειξιομανής άλλο επιδειξίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα