“Αν γίνουν μαζί όλες οι επενδύσεις που ξεκινήσαμε θα έχουμε κοσμογονία”, τόνισε, μιλώντας στο ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

“Στο Ελληνικό τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από την εικόνα που έδινε η προηγούμενη κυβέρνηση η οποία ήταν εκτός τόπου και χρόνου”, είπε ακόμη. Πρόσθεσε δε ότι “τα πράγματα στο πεδίο των επενδύσεων ήταν τελείως κολλημένα”.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ακόμη ότι “ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι κάνουν ουρά οι επενδυτές και αποδείχθηκε ότι δεν έβλεπε ούτε έναν. Αυτό που ακούω ασταμάτητα από επενδυτές, Έλληνες και ξένους που συναντώ, είναι ότι βρήκαμε κάποιον να μιλάμε”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι “οι επενδύσεις που ασχολούμαστε είναι σοβαρών επιχειρηματιών”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο εξεταστικής για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο εξάμηνο του 2015 ο κ. Γεωργιάδης είπε “ας δούμε πρώτα την ταινία Γαβρά” για να προσθέσει ότι “δεν ξόδεψα χρόνο για το βιβλίο του Βαρουφάκη. Θα μου ήταν έκπληξη αν ο Βαρουφάκης ήταν κατά του Βαρουφάκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα