30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Αυτή τη φορά δεν είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα… κερδίσει τις εκλογές!

από fimotro

Φοβάται τις πρόωρες εκλογές η κυβέρνηση και φαίνεται αυτό. Σε ένα περιβάλλον δημοσιογραφικό που ούτε στην ΕΡΤ της δεακετίας του ’80 δεν πρόκειται να συναντήσει και με τηλεθάση κάτω του 0,8%, ο Τζανακόπουλος προσπάθησε να πείσει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, αλλά ευτυχώς για τον ίδιο αυτή τη φορά δεν είπε ότι θα τις κερδίσει, προφανώς για να κρατήσει την σοβαρότητά του και να μην γελοιοποιηθεί όταν έρθει η ώρα της κάλπης…

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «KONTRA Channel» ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, είπε ότι η πολιτική στρατηγική του πρωθυπουργού είναι η συγκεκριμένη κυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία, διότι τότε θα μας δοθεί η δυνατότητα να συγκρίνουμε δύο περιόδους: Την περίοδο 2010-2014 και την περίοδο 2015-2019. Και επιτρέψτε μου να κάνω την εκτίμηση ότι η κρίση του ελληνικού λαού θα είναι συντριπτικά υπέρ της δεύτερης περιόδου.

Αναφερόμενος στο Σκοπιανό, είπε ότι «Η ελληνική κυβέρνηση περιμένει από τον κ. Ζάεφ να κάνει το αποφασιστικό βήμα για να καταλήξουμε σε μια συμφωνία, η μπάλα βρίσκεται στο δικό τους τερέν».

Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «KONTRA Channel» και την δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα, ο υπουργός τόνισε ότι δεν μπορεί να προεξοφλήσει τον χρόνο επικοινωνίας των πρωθυπουργών της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ και σημείωσε πως «δεν έχει συμφωνηθεί τίποτε μέχρι να συμφωνηθούν όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα