2 Μαΐου 2024
2 Μαΐου 2024

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος “γεφύρωσε” την αιώνια κόντρα Ηλείας-Αχαϊας

από fimotro

Η Νομαρχιακή Αχαΐας του ζήτησε να είναι αυτός κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της ΝΔ

Γέλαγαν και τα μουστάκια των Ηλείων από ικανοποίηση όταν είδαν φωτογραφίες του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως κεντρικού ομιλητή στην εκδήλωση που έγινε στην Πάτρα για την παρουσίαση των υποψηφίων της Αχαΐας.

Ως γνωστόν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κατεβαίνει ως υποψήφιος στην Ηλεία, που ήταν η πατρίδα του πατέρα του Λάμπρου. Μαθαίνουμε ότι πάει καλά και η παρουσία του βάζει φρένο στις νεοδημοκρατικές διαρροές σε άλλους πολιτικούς χώρους, μιας και δεν έχει αφήσει απάτητη ρούγα και χωριό της Ηλείας.

Η Νομαρχιακή της Αχαΐας ζήτησε λοιπόν από τον πρώην Επίτροπο να είναι αυτός κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της ΝΔ.

Η εξέλιξη αυτή ικανοποίησε πολλούς στην Ηλεία που δεν λένε να σταματήσουν την κόντρα τους με τους Αχαιούς. Αλλά ο Αβραμόπουλος που είναι γνωστός «γεφυροποιός» αναμένεται να βάλει τέλος σε αυτήν την αντιπαράθεση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα