30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας σωστά διέγραψε τον Πολάκη, αλλά τώρα θα λουστεί τον Πολακισμό

από fimotro

Την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάπτυστη ανάρτησή του και τις προγραφές δικαστών, δημοσιογράφων, τραπεζιτών και δημοσίων λειτουργών, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας ότι την ευθύνη για την υπόθεση φέρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς “γέννησε αυτό το τέρας”.

Σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα για την τιμή της λαγάνας, ο υπουργός είπε ότι, έστω και καθυστερημένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορθώς διαγράφει τον βουλευτή Χανίων, αλλά “θα κουραστεί να διαγράψει και τον “πολακισμό” στον ΣΥΡΙΖΑ”. “Θα το λουστεί τώρα”, πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, “διότι, μόλις ο Πολάκης διαγραφεί, θα στραφεί κατά του Τσίπρα, αναμφίβολα – και μαζί όσοι τον υποστηρίζουν”.

“Όταν είδα την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, μου ήρθε στο μυαλό το σύνθημα “αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή”, είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα γραφόμενα του Κρητικού πολιτικού.

Ο υπουργός είπε ότι άλλωστε και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας υποδαυλίζει τον “πολακισμό” εντός του ΣΥΡΙΖΑ, φέροντας ως παράδειγμα την υπόθεση του Νίκου Παππά, διότι ουσιαστικά υπονοεί ότι οι δικαστές που καταδίκασαν τον Νίκο Παππά στο ειδικό δικαστήριο ήταν “πιασμένοι”.

Δήλωσε επίσης έκπληκτος που ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποσύρει και τον Νίκο Παππά από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, συνεχίζοντας έτσι να στηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτήν την “ντροπιαστική για τον ίδιο καταδίκη”, όπως είπε.

“Ελπίζω, έστω και την τελευταία στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας να βγάλει από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά, διότι, δεν μπορεί ένα κόμμα που θέλει να λέγεται “δημοκρατικό”, να αδιαφορεί για μιαν απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, που είναι τόσο μα τόσο ατιμωτική για έναν πολιτικό”, κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα