30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Σε σοκ οι γείτονες των δύο παιδιών

από fimotro

Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ – Πώς έγινε το κακό

Σοκαρισμένη είναι η γειτονιά του Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη, στο σημείο όπου την Μεγάλη Παρασκευή, ένας ανήλικος 15 ετών τραυματίστηκε θανάσιμα, έπειτα από εκπυρσοκρότηση όπλου, το οποίο εκείνη την ώρα φέρεται να περιεργαζόταν ένας συνομήλικος φίλος του.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της γειτονιάς που γνωρίζει και τις δύο οικογένειες, οι 15χρονοι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, ήταν φίλοι από τον Δημοτικό, ενώ όταν συνέβη το περιστατικό οι γονείς έλειπαν από το σπίτι.

Όπως αναφέρει η ίδια μάρτυρας, κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 15χρονος που άφησε τελικά την τελευταία του πνοή, έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για οτιδήποτε άλλο εκτός από δυστύχημα αναφέρει το grtimes.gr.

Πώς έγινε η τραγωδία στην Θεσσαλονίκη

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο σπίτι του 15χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, όλα ξεκίνησαν όταν ο 15χρονος που πυροβόλησε πρότεινε στον φίλο του να του δείξει τα όπλα του πατέρα του.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, όπου υπήρχαν δύο καραμπίνες. Εκεί, ο έμελλε να χρονος πυροβολήσει και να σκοτώσει τον φίλο του.

Πληροφορίες του thestival αναφέρουν πως ο 15χρονος ισχυρίστηκε αρχικά στις Αρχές πως ο φίλος του έπεσε αναίσθητος επειδή χτύπησε το κεφάλι του στη γωνία τραπεζιού. Λίγο αργότερα παραδέχθηκε πως τον πυροβόλησε καταλάθος.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα