30 Απριλίου 2024
30 Απριλίου 2024

Διαψεύδει η ΕΡΤ ότι έκοψε τις αντιδράσεις για το ταξίδι Μητσοτάκη στην Ικαρία

από fimotro

Διαψεύδεται και το ανυπόγραφο έγγραφο

Με ανακοίνωση της η ΕΡΤ απάντησε στην καταγγελία του δημοσιογράφου Ξανθάκη για επιβολή λογοκρισίας από το κρατικό κανάλι, αναφορικά με το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οικία Στεφανάδη, στην Ικαρία – για το οποίο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις, λόγω της προσέλευσης αρκετών πολιτών, οι οποίοι δεν τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό.

Ο Ξανθάκης παρουσίασε ένα περίεργο ανυπόγραφο χαρτί, το οποίο – όπως ανέφερε – είχε τοποθετηθεί στο γραφείο των παραγωγών της ΕΡΤ, ως εντολή άνωθεν, το οποίο ζητούσε να μην παίζονται στα δελτία ειδήσεων φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία! Παράλληλα, δινόταν η «εντολή» να παίζονται μόνον προσωπικά πλάνα του Δημήτρη Λιγνάδη – και να παρουσιάζεται μαζί με άλλα πρόσωπα.

Από πλευράς του ο  διευθυντής ειδήσεων της ΕΡΤ, από την πλευρά του, απάντησε  ότι η ΕΡΤ ήταν το πρώτο κανάλι που παρουσίασε το σχετικό θέμα – από το Σάββατο το βράδυ,ενώ έπαιξε τα σχετικά πλάνα και στα δελτία της Κυριακής – πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία άνωθεν εντολή  για την αποσιώπηση του ζητήματος.

ert-geyma-kyriakoy-mitsotaki.jpg
ert-geyma-kyriakoy-mitsotaki.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα