27 Απριλίου 2024
27 Απριλίου 2024

Νέος διαγωνισμός της ΔΕΗ για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων

από fimotro

Τη διενέργεια νέου διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΔΕΗ.

Νωρίτερα συνεδρίασε το ΔΣ της επιχείρησης, το οποίο «επαναλαμβάνει και προκηρύσσει τη διαγωνιστική διαδικασία για τη μεταβίβαση του 100% της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της “Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε.” ή/και της “Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.”».

Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα λήξει στις 19 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση των όρων της συμφωνίας μετόχων και η υποβολή δεσμευτικών προσφορών. Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι επιχειρήσεις/κοινοπραξίες που συμμετείχαν στην προηγούμενη διαδικασία (που κηρύχθηκε άγονη) όσο και νέοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις οικονομικής και τεχνικής επάρκειας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης εξέφρασε την Πέμπτη την αισιοδοξία του για επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα